Studio MacLean

We’re loving your work Studio MacLean

With the freedom to rebuild a three-storey 18th Century cottage and blacksmith workshop in Kenway Village, Earls Court in London, Jason MacLean of Studio MacLean has hit the nail on the head.

The 1,500-square-foot renovation is a wonderful balance of the contemporary with a homely warmth. The fact that the building is a cottage and should be cosy is not lost. We love the strong use of white throughout, which has been warmed and softened with clever wood finishes and accent colours.

Check out the recessed box shelves in a pale wood grain and orange uni-colour or the white tiles, light wood worktop, battle grey uni-colour units and dark wood floor in the kitchen. And don’t get us started on the beautiful custom furnishings; particularly the simple wooden stools and desk in the bedroom.

Thanks to Design Milk for highlighting the project and you can see the ‘before’ pictures here to get an idea of the amount of work that’s been lovingly put into the build.

Studio MacLean Studio MacLean Studio MacLean

Studio MacLean

This entry was published on December 18, 2013 at 2:56 pm. It’s filed under design, furniture, interior design, wood and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: