Snøhetta’s Observation Pavilion

A few days ago Design Milk featured something really extraordinary. Located in Dovre, Norway’s village of Hjerkinn, this is the Norweigian Wild Reindeer Pavillion, also known as Tverrfjellhytta.

 

Created by Norweigian design company Snøhetta, the contrast between the ultra-modern, glassy exterior and the rustic, curvaceous wood interior is something really special.  Although set on the outskirts of the Dovrefjell National Park, a place no doubt of natural beauty, the pavilion is an attraction in and of itself.

This entry was published on April 10, 2012 at 8:25 am. It’s filed under For(u)m, wood and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

3 thoughts on “Snøhetta’s Observation Pavilion

  1. Love the geometry. You’ve captured some good angles.

  2. What an extraordinary place! So beautiful and compelling – everything about it – and exquisite in the wilderness…

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: